Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Hyvän maun rajoissa, järjenkäyttö sallittu.

Valvoja: Moderators

Avatar
alfa164
Viestit: 2016
Liittynyt: 16 Huhti 2003, 20:47
Car(s): pösö 607,nissan primera,toyota corolla verso mmt,renault clio sport-04.GTV tb v6(ex)166 v6(ex)4x164(ex)
Paikkakunta: luvia

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja alfa164 »

Hyvät näkymät :)
Parantumaton matkailu kuume nousee vuosi vuodelta.Tänä vuonna lomailtu kahteen kertaan lämmössä,ja kolmas reissu vasta jouluna puerto ricoon.Juuri tutkaillaan uutta matkaa tuohon väliin elokuulle :-D

Avatar
Tommi
Viestit: 638
Liittynyt: 17 Loka 2003, 16:44
Car(s): Giulia 2.0, MiTo QV, (barchetta)
Paikkakunta: Espoo

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Tommi »

Vittorio Jano kirjoitti:Esim. nämä Cinque Terren kylät houkuttelisivat kovasti:
Voin suositella lämpimästi.
Giulia 2.0, MiTo QV (+barchetta); Ex: 156 SW Super, GTV TB, 159 SW 3.2

Avatar
Sape
Viestit: 1394
Liittynyt: 30 Joulu 2006, 19:46
Car(s): 164 TS
75 TS Turbo
75 3.0 V6 24V
GTV 3.0 V6 24V
Paikkakunta: Oulu

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Sape »

Tommi kirjoitti:
Vittorio Jano kirjoitti:Esim. nämä Cinque Terren kylät houkuttelisivat kovasti:
Voin suositella lämpimästi.
Kuin myös. Oli kyllä käymisen arvoinen paikka.

Avatar
GiuliaSuper
Viestit: 1111
Liittynyt: 07 Loka 2003, 20:07
Car(s): Mito Tjet 155hp -09, Gtv 1750 -70
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja GiuliaSuper »

Sapella upeat kertomukset.

Suosittelen käyttämään myös normaalia maantie verkostoa, vaikkakin aikaa voi mennä hivenen enempi, niin tosiaan säästää moottoritie maksuissa ja näkee paljon. Onneksi tomtom osaa neuvoa reittejä, vaikka joutuu useammankerran aina yrittämään. Välillä matka aika voi venyä turhan pitkäksi, niin sitten käyttäisin motareja ja yllättävän paljon on rekkaliikennettä pikkuteillä. Riippuu toki miten on matkan suunnitellut. Tuntuu nopeudet olevan lähinnä suosituksia, mutta kaupunki alueilla on monissa paikoissa elktroninen valvonta nopeuksille, mut rekat ajaa aika reipasta kyytiä.

Käyty Italian puolella Lago di Maggiorella Verbaniassa, josta olisi myös ollut yhteys Borromeon saarille, mutta jätettiin käymättä ja käveltiin pitkin rantabulevardia. Yövyttiin Parisi camping alueella teltassa, jossa oli oma ranta. Tämä oli ehto miksi se valittiin, koska suurimmassa osassa ei ollut omaa rantaa. Pitihän päästä uimaan, kun tänne saakka oli tultu. Aika paljon oli ruoka paikkoja kinni, joten joutui tyytymään rantakadun turisti pizzeriaan n.10€ perpizza.

Sieltä matka jatkui Cerviniaan, jossa olen pikkupoikana käynyt, niin pitihän siellä käydä vähän Matterhornia ihastelemassa. Päivä vaan oli suht pilvinen, joten kunnon kuvaa eisiitä saanut, mut edelleen komea vuori. Meinattiin jäädä korkeammalle yötä, mutta tiedossa oli ukkoskuuroja ja rakeitakin tuli ihan kivasti. Muutettiin sitten suunitelmia ja matkattiin Astin lähelle U gagni camping paikkaan. Eikä pitänyt yksikään 3.osoitteesta kutiaan, mutta maaseutuajelu tuottitulosta. Asti puolestaan kiva pikkukaupunki, jonne saa hyvin auton parkkiin ihan keskustaan. Piazza paliolla ilmainen pysäköinti. Ihanaa pikkukaupungin tunnelmaa, jossa kaikki nähtävyydet, taidemuseosta lähtien tavoitettavissa jalan. Syötiin lounaaksi pizzaa, kuten paikalliset, eli mukaan ja puiston penkille istumaan. Pitihän sitä skumppaakin saada, joten mentiin enoteka Boeroon käymään, jossa saatiin maistella kuohuvia asiantuntevalla opastuksella.

Viimeinen päivä meni Baroloja maistellessa Barolossa ja käytiin tutustumasa korkkiruuvien kiehtocaan maailmaan. Kyllä kaupunk i hiljeni, kun Italia hävisi. Enpä muuten tiennyt, että niidenkin ensimmäisen patentit on 1700-luvun lopusta. Kyllä täällä on viinit vaan todella hyviä. Tasting lasilliset maksavat 0-6€ ja viinit vaihdelleet barolon 1997-2010 välillä. Yövymme viinitilalla, joita täällä on todella paljon. Ihana illallinen paikallisessa Osteria Barolandossa pikku sähkökatkoineen Barolo risoton ja luonnollisesti Baroloviini kanssa. Yhden alkuruuan, pääruokien, viiniladilisten ja yhden jälkkärin hinnaksi tuli 55€. Varmaankaan ei halvin, mutta hyvä paikka oli ja kannatti maksaa. Tuntuu siltä, että turisti sesonki ei ole päällä, niin kaikki paikat eivät ole auki. Kaikkialla Italiassa ollut todella lämmin vastaanotto, vaikkakaan en puhu, kun muutaman sanan italiaa. Englanilla tullut hyvin toimeen.. Kohta aamiaiselle talon 2. Kerroksen terassille. Tarkoitus ostaa vähän viiniä oman pienen viinikaapin täydennykseksi, joten maistelu jatkukoon. Täälläkin ihana pikkukaupungin fiilis.
Ps. Huomenna matka jatkuu kohti Cinqueterreä

Alfa toiminut kivasti n.2800 kilsan verran. Lämpöjä joutuu välillä vuoristossa tarkkailemaan, kun lisäflektikään ei kuumalla jaksa viilentää tarpeeksi. Onneksi ajellut vanhemmillakin autoilla, joten sisälle vähän lämpöstä.

Campin alueiden hinnat vaihdelleet 21-35€ välillä. Kallein oli Liehctensteinissa. Ennen Italiaa ehkdittiin parina päivänä tutustua Muncheniin ja samalla käydä Neuschwansteinin linnassa. Kannattaa mennä heti aamusta Neuschwansteiniin, niin säästyy paljolta jonottamiselta. Ihanat linnat käytiin molemmissa, eli Hohenswabe ja edellä mainitussa. Hofbräuhausissa oli hyvät makkarat ja oluet.

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 11183
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): MINIMii V6
Paikkakunta: 13100

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Olettekos makselleet noita sakkolappuja?

Tuli tänään lasku kesältä 2013 (!) liikennerajoitetulla alueella ajamisesta. Kai tuo kandee hoitaa pois?

EDIT. Ai näistähän tämä ketju lähti liikkeelle...Toivottavasti jää ainoaksi kirjeeksi...
"No kid ever grew up with a picture of a Passat on his bedroom wall."

Avatar
EBITDA
Viestit: 1858
Liittynyt: 04 Elo 2009, 17:46
Car(s): 159 SW, Crosswagon, 155, Spider, Evo
Paikkakunta: Hämeenlinna/Rauma

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja EBITDA »

Näille kulmille olisi tarkoitus lähteä reiluksi viikoksi, vähän tuntemattomampaa Italiaa meikäläiselle. Suosituksia, missä kannattaa poiketa?
Vittorio Jano kirjoitti:Reilu viikko Venetossa takana. Venetsia, Padova, Chioggia, Montagnana ym. selätetty. Modenaan/Maranelloonkin oli yhtenä päivänä hinku, mutta strada oli sen verran tukossa, että jäinkin koluamaan Ferraran kaupunkia. Riittävän lähellä Ferraria ainakin nimensä puolesta.

Ruoka oli taas fantastista, jos unohdetaan Venetsian setit. Siellä tosiaankin pitäisi tietää mihin menee. Majapaikatkin rokkasivat.

Nyt vain odotellaan sakkolappuja.

Kuva

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 11183
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): MINIMii V6
Paikkakunta: 13100

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Mää näköjään tiesin...

Tuossahan nuo suositukset tulivat.
"No kid ever grew up with a picture of a Passat on his bedroom wall."

Avatar
matti_vuorio
Viestit: 1513
Liittynyt: 27 Kesä 2011, 19:57
Car(s): Giulia Super 2.0 -17
Ex: Giulietta 1.4 Multiair -11,Bravo -08 JTD 150,Bravo -98 1.4,Sunny -86, Audi 100 -79
Paikkakunta: Siikalatva

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja matti_vuorio »

Kööpenhamina, Tanska. Vietettiin viikonloppu kaupungin nähtävyyksiä ihmetellen. Ja ihmeteltävää riitti varsinkin autokannan osalta. Maa, jossa autovero on Suomeen suhteutettuna 190%, niin autot ovat uusia ja etupäässä vähän kalliimpia merkkejä. Fiat ja Alfa oli varsin hyvin edustettuna katukuvassa, voisi sanoa ettei ollut kadunpätkää, missä ei olisi ollut Alfaa parkissa. Fiat 500:ia oli myös runsaasti liikenteessä. Toyota Avensiksia ei näkynyt.

Kaupungilla pisti silmään vähäinen autoliikenne. Ihan keskellä päivää saattoi mennä hetki, ettei näkynyt yhtään autoa liikenteessä. Tämä varmaankin selittyy sillä, että 70% kotitalouksista ei omista autoa. Kaupungin alkuasukkaat ajelee pyörällä, joita on sitten runsaasti liikenteessä. Kadulla on omat kaistat pyörille. Vuokrattiin pyörät päiväksi ja voi todeta, että homma toimii. Pyörällä pääsee nopeasti paikasta toiseen ja tasamaalla on kevyt polkea.

Yleinen hintataso noin +20% Suomen hintoihin verrattuna. Polttoaineet suunnilleen samaa tasoa Suomen kanssa. Hyvä reissu, suosittelen.

Marutei
Viestit: 512
Liittynyt: 10 Marras 2012, 19:42

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Marutei »

Cinque Terrestä vähän "ylöspäin" on paikat Chiavari ja Rapallo. Niiden välissä on pieni kylä nimeltä Zoagli. Milanosta tuonne ajaa reilu pari tuntia. Kylän keskusta meren tasolla ja läpi menevä tie jää rinteeseen. Todella mukava paikka olla pienen lapsen kanssa, koska keskusaukio on käytännössä kävelyälue ja sen laidoilla sitten ravintoloita ja kauppoja. Keskusaukiolta pääsee suoraan kompaktille rannalle jossa ei ollut porukkaa ainakaan näin heinäkuun puolella liikaa. Plussaa vielä siitä, että rannat on sellaista pientä pyöreää kiveä. Ei oo joka paikka täynnä hiekkaa... Autolla pääsi kuitenkin 10min sisällä sekä Chiavariin ja Rapalloon. Chiavari on myös kaunis paikka ja sieltä löytyy isommat rannat ja tasaista. En kuitenkaan suosittele Chiavarissa vierasvenesataman vieressä olevaa rantaa. (Hiekka ja muutenkin tuoksahti vähän kummalliselle.) Vähän siitä eteenpäin löytyy pari mukavaa rantaa aallonmurtajien "sisältä". Rapallon suunnalla kannattaa käydä Portofinossa jonne ajaminen on loppumatkasta melko jännittävää kapeista teistä johtuen. (Vaikka alla oli vain Opel Corsa...)

Zoaglissa kannattaa käydä tien varrella olevassa ravintolassa nimeltä Osteria Toscana. Hyvää grillattua ruokaa. Jos ei halua majoittua Zoagliin niin se on kuitenkin päivävisiitin arvoinen jos haluaa mukavan rantapäivän ja hyvät ruuat. Keskusaukion vieressä on parkkiluola jonne auton saa jemmaan.

Ja Milanon kentällä sitten auton palautus on terminaalissa 1... Kentälle tullessa ainoat opasteet joissa lukee Car hire on terminaaliin 2. :bad-words: Kunnes terminaali 1 opasteita seuraa tarpeeksi pitkälle. Terminaali 2 on joku sisäisille lennoille tms ja on melkein eri kenttä ajomatkasta päätellen.
Liitteet
Zoagli keskusaukio
Zoagli keskusaukio
kuva-3.JPG (141.06 KiB) Katsottu 13535 kertaa

Avatar
lerppu
Viestit: 5830
Liittynyt: 03 Touko 2011, 16:05
Car(s): Stelvio Super ’18 & BMW 225xe ’19 Ex: Giulietta MA tct & T-Jet, 166 busso, 2 x MiTo tct, GT JTS + 31 vääränmerkkistä exää
Paikkakunta: Metsälä

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja lerppu »

Cote d'Azur tarkistettu toistamiseen 6 vuoden tauon jälkeen. Ja käyty myös toteamassa, että Italian Riviera on turha, kun se Ranskan Rivierakin on olemassa! San Remo toki suht ok (Ventimiglia aivan hirveä läävä, edelleen). Sitten siihen kiinnostavaa asiaan: Vuokra-auton tukikohtana oli tällä kertaa Cap d'Ail, Monacon kupeessa Nizzan suntaan. Moyenne Cornichen sivutieltä parkkihallilla varustettu Hotla, josta kiva merinäköala ja infinity pool plussaa! Niijoo, vuokra-autona Alfa Romeo Giulietta, jolla sitten viikonpäivät pärdäiltiin (rajoittamattomat kilsat). Joku lamppuöljyllä käyvä kone siinä oli, en ees jaksanut tarkistaa mikä. Paholaisenmehu ei mua oo koskaan kulkuvoimana puhutellut, eikä edelleenkään... Giuliettasta: Tosi jees perheauto. Hyvä että tuli kokeiltua, kun oon moisen perään kuolannut myös tällä forumilla esitettyjen "MiTo on Fiiat, Giulietta oikea Alfa" -kommenttienkin perusteella. Giulietta on kompromissi. Toki hyvä ajaa, pehmeä, mukava. Paremmat stessat kuin Mitossa. Mutta Mito tarkempi, vikkelämpi, näppärämpi. Jos pienehkö perheauto olisi valittava ainoaksi autoksi, Giulietta olisi selvä ykkönen. Mutta omiin tarpeisiin MiTo istuu paremmin, Jeepin kaveriksi (jota en voisi Giuliettalla korvata ja Mitoa taas en haluaisi korvata). Tulipahan tuo selväksi itselle, antoisa reissu siltäkin osin! :)
Alppiteillä ajelu Alfalla kivaa! Ja Monacon GP-radalla elämäni toinen nopea kierros höyläsi ajasta 5 minuuttia! Toki nyt oltiin Scuderia Alfa Romeolla, kun viimeksi tallipaikka oli auennut Kansanautolta, joten siinä lienee selitystä riittämiin. Tuskin kuski oli yhtään nopeammaksi muuttunut. (Totuuden nimissä myönnettäköön, että viimeksi juutuin kasinon paikkeilla roska-auton taakse...)
Pari kuvaa, jotka paljastavat myös Giuliettan perhekäyttöominaisuuksia pit stopilla Sospelin tiellä (Top Gear benchmark-road).
Liitteet
WP_20140902_16_17_01_Pro.jpg
WP_20140902_16_17_01_Pro.jpg (85.81 KiB) Katsottu 13467 kertaa
WP_20140902_16_17_16_Pro.jpg
WP_20140902_16_17_16_Pro.jpg (66.28 KiB) Katsottu 13467 kertaa
WP_20140902_16_58_08_Pro.jpg
WP_20140902_16_58_08_Pro.jpg (123.6 KiB) Katsottu 13467 kertaa

Avatar
Ottimo
Viestit: 901
Liittynyt: 28 Helmi 2003, 13:56
Car(s): Giulia Veloce Q4, -17, 156 2,0 JTS, -05, GTV V6, -02, ex Alfasud, Giulietta, 75, 155, 156, 166, 159, Spider
Paikkakunta: Uppsala

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Ottimo »

Oltiinpa perheen kanssa Uutta Seelantia kiertämässä joulun ja uuden vuoden yli, 3 vk yhteensä. Matkailuautolla mentiin suurin osa ajasta, ei ole aiempaa kokemusta mutta matkustustapa soveltui mainiosti tutustumiseen tähän kauniiseen maahan jossa vaihtelevaa nähtävää riittää. Aloitimme Chrischurchista (eteläsaaren keskivaiheilla), kiersimme eteläkärjen kautta länsirannalle missä vuonoja yms, sieltä Queenstownin kautta viistosti takaisin itärannalle ja siellä sitten rannikkoa seuraten pohjoista kohti. Abel Tasmanin kansallispuistoalue vielä tsekattiin ennen kuin siirryimme pohjoissaarelle. Siellä sitten ristiin rastiin ylöspäin kohti matkan päätöspaikkaa Aucklandia kohti ja siinä vaiheessa olltinkin ajettu yli 4000 km. Hienoa oli.
Autoilu sujui hyvin, liikenne on rauhallista ja selkeää, kukaan ei hurjastele. Liikenne tietysti vasemmanpuolista mutta siitä oli kokemusta ja siihenhän tottuu, toki on tilanteita joissa täytyy itseään muistuttaa että katsohan nyt oikeaan suuntaan.

Alfoja näkyi jonkin verran, 90-luvun malleista nyky Giuliettaan asti. Lähinnä näitä oli suurempien kaupunkien lähistöillä. Muuten autokanta oli japsi ja aussivaikutteista. Tämäkin oli sikäli mielenkiintoista että näkyi huomattavan paljon japsimalleja mitä meilläpäin ei laisinkaan ole, aussiautoissakin on ihan mielenkiintoisia malleja ja eräs Holden malli näytti niin hyvältä että rupes ihan kiinnostaan. Merkillepantavaa oli myös että maassa tunnuttiin edelleen arvostettavan tehokkaita moottoreita, 6-syl mallit olivat tavallisia ja kuulipa kasipyttyisen röhinääkin aika usein nimenomaa aussiautoista jotka oikeastaan muistuttivat kunnon jenkkirautoja. Nuoremmat poikaset tykkäsivät nopsemmista japseista (Subarun ja Mitsun rallimallit) joista Nissan Skyline ja sen tyyppiset olivat hauskimpia seurata. Tavallisin trimmivaruste tuntui olevan takapönttö jossa pakoputken pään halkaisija on luokkaa 10-15 cm ja äänet sen mukaiset. Erikoisuutena vielä mainittakoon sellaiset Chevrolet ElCaminon tyyppiset avolava-autot (lava yleensä kankaalla peitetty), V8 kuulosti olevan pellin alla, luulen että nämäkin oli aussien tuotantoa.

juhaka
Viestit: 14
Liittynyt: 13 Huhti 2006, 22:04
Paikkakunta: Uusikaupunki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja juhaka »

Olisiko antaa vinkkejä pohjoisen maatiloista, agriturismoista. Tarkoitus olisi kesällä lentää Muncheniin, vuokrata sieltä auto ja ajella lähinnä alpeilla ja Gardan pohjoispuolella. Lapsen takia ajattelin majapaikaksi jotain maatilaa, olisi enemmän tekemistä ja muuta puuhaa kuin hotelleissa. Auton vuokrauksesta saa antaa myös vinkkejä.
Juissi from out there

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 11183
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): MINIMii V6
Paikkakunta: 13100

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Ei nyt mikään maatila, mutta suositeltava paikka kuitenkin:

http://www.tenutacastelvenezze.it/

Muutama kesä sitten oltiin viikko tuolla. Toki lähempänä Veneziaa kui Gardaa. Auton olen yleensä ottanut AutoEuropen kautta, tosin uudet asiakkaat eivät vältttämättä saa parhaita tarjouksia. Myös lentolippujen oston yhteydessä voi tehdä hyviä diilejä (ainakin Norwegianilla).
"No kid ever grew up with a picture of a Passat on his bedroom wall."

Avatar
Tiphookki
Viestit: 504
Liittynyt: 14 Kesä 2013, 14:38
Car(s): Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16v 2005
Paikkakunta: Espoo/Karstula

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Tiphookki »

Toukokuun vikalla viikolla matkaan Romaniaan. Elokuussa taas kävästään muutaman kaverin kanssa Italian Alpeilla Ladalla.
Muut: Citroën Xsara 1.6i 16v SX Break 2001 (Huoltovastaava), Moskvitš 402-425 1.2

peksu
Viestit: 618
Liittynyt: 08 Helmi 2011, 11:55
Car(s): Alfa Romeo 75 2.0 -87
ex. Alfa Romeo Giulia Super 1600 -69
ex. Giulietta MA -11
ex. 147 1,6 -02
MB C 180 -16
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja peksu »

Elokuussa tarkoitus tehdä kunnon roadtrip eli Via Baltican kautta ja Puolan läpi pohjoiseen Italiaan, sieltä Geneven kautta katsomaan Saksan MM-rallia ja Hollannin kautta Travemündeen, josta laivalla kotiin.

Nyt kaivataan vinkkejä ja tietoa, jos olette kyseistä reittiä ajaneet. Lähinnä turvalliset (siis Alfalle..) yöpymispaikat Puolassa ja Tsekissä/Slovakiassa olisi hyvä löytää. Myös muut hyvät vinkit näkemisen arvoisista jutuista otetaan ilolla vastaan. Suosimme pieniä paikkoja. Vaikka YV:nä, jos ei halua tähän kirjoittaa (vähän väärä osasto, mutta Italiaan kumminkin mennään...).

Avatar
Xehpuk
Viestit: 790
Liittynyt: 09 Loka 2009, 19:05
Car(s): ex Pitkäkattoinen 159 2.0JTDm 2011
ex AR 156 V6 1998
Paikkakunta: Valkeakoski

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Xehpuk »

Suosittelen Sestrieren rinteitä (Vialattea) jos laskettelu kiinnostaa. Torinon olumppijalaisten 2006 maisemia. IMHO parempi paikka laskemiseen kuin esim. Madonna di Campiglio.

Avatar
AriFerra
Viestit: 142
Liittynyt: 26 Touko 2010, 07:45
Paikkakunta: Porvoo

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja AriFerra »

Todella upea reitti ajettu kaksi kertaa Itävallasta Italiaan. Sölden, siitä kun jatkaa eteenpäin, vastaan tulee kylä nimeltä Obergugl. Mukavia pieniä hotelleja siinä kylässä, hinnat kesällä edullisempia kuin talvella. Hiihtohisseillä voi nousta patikoimaan huipulle.

Oberguglista kun jatkaa eteenpäin, tulee vastaan Italian raja, ja järisyttävän upeat maisemat joka puolella.

Muutama kymmenen kilometriä rajan ylitettyä voikin sitten päättää, jatkaako vaikkapa Madonnan kautta Gardalle tai johonkin toiseen suuntaan.

Avatar
JontteB
Viestit: 296
Liittynyt: 01 Helmi 2015, 14:09
Car(s): 166 3.0 -99
75 2.0 -86
33 1.5 TC -86

Ex: Nuovo Giulia Veloce, Maserati QP Automatica -07, Nuovo Giulia, 156 2.0 JTS SW
Muut: Lantikka, Jaguar XJ ja KTM Adve (myynnissä)
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja JontteB »

Roomasta tarttui muutakin mukaan kuin ajohanskat. Nimittäin kuvia muistikortille, jos kiinnostaa.

Jontte

https://plus.google.com/photos/10499135 ... banner=pwa

Sautio
Viestit: 435
Liittynyt: 14 Elo 2009, 20:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Sautio »

^JontteB on aika hyvä valokuvaaja, upeita otoksia ottanut. Italiaa on tullut koluttua päästä päähän, suosikkikohteeni on kuitenkin aina Rooma, sinne itse aina matkustaisin koska vaan, vaimon mielestä 12 kertaa samassa kaupungissa on mukamasti liikaa, omasta mielestäni ei ole :)
Edit: 9 kertaa :oops:
Viimeksi muokannut Sautio, 13 Huhti 2015, 14:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Saab 9-3SW 1.9TTiD -08
Fiat Ducato Maxi 2.8 i.d.TD -98
Ex: 156 2.4JTD SW -01

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 11183
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): MINIMii V6
Paikkakunta: 13100

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Hienoja kuvia. Pantheonin edustan aukion ravintolapöytien alaa on näköjään laajennettu.
"No kid ever grew up with a picture of a Passat on his bedroom wall."

Avatar
Shuttle
Viestit: 2257
Liittynyt: 16 Joulu 2012, 21:28
Car(s): Cupra Formentor & 500X. Ex. 159 2.2 JTS, Seat Mii

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Shuttle »

Työkeikkaa pukkaa Italiaan toukokuussa... otin tosin firman puolesta ainoastaan menolipun ja ajattelin ajaa Suomeen. Onko pohjoisessa Italiassa mitään "must see" paikkoja Milanon lisäksi kohti Itävaltaa mentäessä näin forumilaisten näkökulmasta?

Avatar
AriFerra
Viestit: 142
Liittynyt: 26 Touko 2010, 07:45
Paikkakunta: Porvoo

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja AriFerra »

JontteB kirjoitti:Roomasta tarttui muutakin mukaan kuin ajohanskat. Nimittäin kuvia muistikortille, jos kiinnostaa.

Jontte

https://plus.google.com/photos/10499135 ... banner=pwa
Hienoja kuvia.

Yksi kuva oli, jota en tunnistanut. Iso graniittipallo vedessä. Onkohan kuvakulma vain niin taiteellinen, että hämää? Piazza Navonnan yksi suihkulähteistä?

Avatar
mattijus
Viestit: 5251
Liittynyt: 30 Joulu 2004, 16:25
Car(s): harmaa tojota
sininen mersu
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja mattijus »

Jos Stelvioon menee, niin tankkaus (ja varmaan muut ostokset) kannattaa tehdä Livignossa.
VMP

Avatar
Jiitee
Viestit: 4284
Liittynyt: 11 Loka 2011, 17:29
Car(s): 916- Spider 2.0 Twin Spark ’96, e-Cinquecento ´21 sekä koreealaine suvi larattava hyprit. Projektina VW Typ1 1964 DeLuxe.

ex-Giulia 2,0 TB ´17, 81' Giulietta 2.0 TC , ´03 FL 156 SW JTDMjet 16
Paikkakunta: Pohojammaa

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Jiitee »

^
Kuva

Passo del Stelvio ( kuva ) tai Mortirolo , niin Italian ympäriajon kovimmat ja mahtavimmat nousut taitaa olla kartoitettu.
Ei kuulemma suositella huonokuntoisille fillaristeille.... jos tuonne joskus pääsisi ajamaan, muutenkin kuin autolla :)

Kuva

JT
Kuva
Alfauros-kianaaras
Air-cooled VW´s are cool too

Marutei
Viestit: 512
Liittynyt: 10 Marras 2012, 19:42

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Marutei »

Jos haluaa nostattaa matkailukuumetta, niin äsken tuli telkkarista Kulttuurimatkalla Italiassa os 1/3. Löytyy jo Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/1-2431090

Avatar
doublesix
Viestit: 2534
Liittynyt: 16 Helmi 2009, 20:24

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja doublesix »

^Hyvä pätkä.
Ride on!

Avatar
Tiphookki
Viestit: 504
Liittynyt: 14 Kesä 2013, 14:38
Car(s): Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16v 2005
Paikkakunta: Espoo/Karstula

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Tiphookki »

Maanantaina olisi lähtö Romaniaan. On ainakin ennustettu suht lämmintä: http://www.accuweather.com/en/ro/buchar ... 7430?day=6
Muut: Citroën Xsara 1.6i 16v SX Break 2001 (Huoltovastaava), Moskvitš 402-425 1.2

Avatar
JontteB
Viestit: 296
Liittynyt: 01 Helmi 2015, 14:09
Car(s): 166 3.0 -99
75 2.0 -86
33 1.5 TC -86

Ex: Nuovo Giulia Veloce, Maserati QP Automatica -07, Nuovo Giulia, 156 2.0 JTS SW
Muut: Lantikka, Jaguar XJ ja KTM Adve (myynnissä)
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja JontteB »

AriFerra kirjoitti:
JontteB kirjoitti:Roomasta tarttui muutakin mukaan kuin ajohanskat. Nimittäin kuvia muistikortille, jos kiinnostaa.

Jontte

https://plus.google.com/photos/10499135 ... banner=pwa
Hienoja kuvia.

Yksi kuva oli, jota en tunnistanut. Iso graniittipallo vedessä. Onkohan kuvakulma vain niin taiteellinen, että hämää? Piazza Navonnan yksi suihkulähteistä?
Moi,

Kiitos! Huomasin tämän vasta nyt. Jos tarkoitit tätä

https://plus.google.com/photos/10499135 ... 0397018550

niin ei ole Piazza Navonalta vaan Villa Medicin edustalta, Villa Borghesen puiston laidalta.

Jontte

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 11183
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): MINIMii V6
Paikkakunta: 13100

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Ei Italiaan, mutta Tallinnaan.

Espanja kuitattu, Virossa voisi vielä käydä. Hyväksi havaittua paatti-hotellikomboa? Ei tarvitse olla *****, mutta mihinkään hostellitasoon ei näillä natsoilla enää taivu. Kokoonpano kaksi aikuista, kaksi alakouluikäistä koululaista.

Ja vaimon vaatimuksesta laiva ei saa keikkua.
"No kid ever grew up with a picture of a Passat on his bedroom wall."

Avatar
Auristo
Viestit: 390
Liittynyt: 23 Syys 2006, 11:27
Car(s): Maserati 4200gt
Fiat 500 1.4 Sport ja 1.3jtdm
Peugeot 407 Coupe V6 2.7 Diesel
ex. Giulietta 1.4 ma Speciale
ex.166 V6 -04
ex. 156 V6 -01
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Auristo »

166 on huollettu: jakohihna, vesipumppu, kaikki nesteet, suodattimet, tulpat ja jne. joten sen puolesta kaikki valmiina reissuun.
Lähtö ensiviikolla ilman tarkempaa aikataulua ja suunnitelmaa. Ainut mitä tässä vaiheessa on selvää niin aluksi mahdollisimman nopeasti Italiaan Gardajärven seudulle.
Menomatkan reitti on seuraava, Ruotsin kautta Saksaan ja sieltä mahdollisimman nopeasti A7 autobahnia Itävaltaan ja sieltä edelleen Brennerin solan kautta Italiaan.
Reissussa mukana lapset 10 ja 17 vuotta, vaimoke ja minä, saa nähdä kenen istumalihakset puutuu ekana ;)
Onneksi kaikki tykkäävät matkata autolla ja katsella maisemia...

Mitään matkapäiväkirjaa en jaksa tänne naputella mutta jotain laitan miten matka etenee.

ps. Bella Italia jää tällä kertaa väliin mutta yritän kestää :silly:
ex:BMW 1502, 318iS|Saab 99 Turbo, 900Turbo, 9000Turbo|Lancia Thema ieTurbo|Peugeot 405 T16, 306Hdi

Avatar
Auristo
Viestit: 390
Liittynyt: 23 Syys 2006, 11:27
Car(s): Maserati 4200gt
Fiat 500 1.4 Sport ja 1.3jtdm
Peugeot 407 Coupe V6 2.7 Diesel
ex. Giulietta 1.4 ma Speciale
ex.166 V6 -04
ex. 156 V6 -01
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Auristo »

^Reissu ei ole vielä edes alkanut ja muutoksia jo tehty. Ruotsinlaivat ovat aika ruuhkaisia ja hinnat nousee, ei voitu varata tarpeeksi ajoissa kun lasten passeja odotellaan (ruuhkaa siinäkin). Eli laivalla suoraan saksaan ja sieltä suunnitelma ennallaan. Hotelli loman alkuun varattu http://residencecampi.com/en/.
Aivan hotellin vierestä löytyy näinkin nätti tienpätkä:
https://youtu.be/303Qr80Wru4

Tuskin maltan odottaa että pääsee tuonne omalla autolla päästeleen... 8)

Ja Aresen museo on taas auki :)
http://alfaromeomuseums.com/museo-stori ... meo-arese/
ex:BMW 1502, 318iS|Saab 99 Turbo, 900Turbo, 9000Turbo|Lancia Thema ieTurbo|Peugeot 405 T16, 306Hdi

Avatar
Auristo
Viestit: 390
Liittynyt: 23 Syys 2006, 11:27
Car(s): Maserati 4200gt
Fiat 500 1.4 Sport ja 1.3jtdm
Peugeot 407 Coupe V6 2.7 Diesel
ex. Giulietta 1.4 ma Speciale
ex.166 V6 -04
ex. 156 V6 -01
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Auristo »

Aah! Pari päivää oltu perillä Italiassa Limone del Sulissa Gardajärvellä. Maisemat ja keli ovat mahtavia ruuasta puhumattakaan :)
Laivasta päästiin Travemundessä torstai-iltana klo. 23:00 ja lähdettiin heti ajamaan yötä myöten Gardalle, oltiin perillä perjantai aamuma 9:30 :)
Saksan moottoritiet maistuivat Alfalle joka odotti pääsyä kotiin Italiaan. Matkavauhtina tuntui sopivalta pitää noin 180 mutta väliilä piti ihan ajamisen ilosta päästellä yli 200km/h. Huippuja en kokeillut mutta mittariin sai helposti 240 km/h. Keskikulutus reissun aikana 4 hengen kuormalla on vain 10,7l/100km mikä mielestäni tosi vähän huomioiden ajonopeudet. Matkaa taitettu nyt kaikkiaan noin 1650km.
Tässä vaiheessa en laita kuvia kun tämä hotellin netti on vähän hidas...
ex:BMW 1502, 318iS|Saab 99 Turbo, 900Turbo, 9000Turbo|Lancia Thema ieTurbo|Peugeot 405 T16, 306Hdi

sataviisviis
Viestit: 2039
Liittynyt: 06 Loka 2003, 01:57
Car(s): 159Tbi 1750 Ti sw, 156V6sw, 155Q4 +perheessä GT, 156 CrosswagonQ4, Giulia
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja sataviisviis »

Terminin Ihan vieressä olin kerran Radisson Blue hotellisa, helteellä oli Ihan luxusta lillua katto altaalla. Taisi olla kyllä aika kallis. Kerran oltiin Hotel Imperialissa, siitä oli tosi lyhyt matka Esim. Espanjalaisille portaille. Vähän kauempaa saa tosin halvemmalla ja bussilla on helppo kulkea.

peksu
Viestit: 618
Liittynyt: 08 Helmi 2011, 11:55
Car(s): Alfa Romeo 75 2.0 -87
ex. Alfa Romeo Giulia Super 1600 -69
ex. Giulietta MA -11
ex. 147 1,6 -02
MB C 180 -16
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja peksu »

Olen varailemassa majoituksia elokuun reissuumme. Italian lomasesonki taitaa olla just pahimmillaan silloin; majoituksen saatavuuden (tai sen puutteen) ja hintojen perusteella.. :evil:

Aresessa käydään, se on selvää 8) . Majoitus Robbiatessa silloin (13.-15.8.)ja etsinnässä oli alunperin Livignon seutu seuraavaksi, mutta ei ole tilaa tai liian hintavaa... Mennäänkin sitten Torinon kautta Ranskaan ja sieltä Alsacen viinejä maistelemaan ja ostelemaan :mrgreen: .

Torinossa on hyvin majoitusta saatavilla, nyt vain pitäisi päättää mikä olisi sopivin eli lähellä keskustaa ja autolle turvallinen yösija. Jos löytyy vinkkejä niin otetaan mielellään vastaan.

Avatar
Tommi
Viestit: 638
Liittynyt: 17 Loka 2003, 16:44
Car(s): Giulia 2.0, MiTo QV, (barchetta)
Paikkakunta: Espoo

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Tommi »

Muutama päivä tuli vietettyä Lidossa.
Muksun takia tuli valittua tuollainen "rantalomakohde". Siihen hommaan aika toimiva.
Hotellissa oli uima-allas ja vieressä rantaa vaikka kuinka.
Hotellien hinnat hieman halvemmat kuin itse Venetsiassa. Eikä sieltä toki uima-altaalla varustettuja tuon kokoisia huoneita saisi edes vähän isommallakaan rahalla.

Varsinaiseen Venetsiaan pääsi veneellä noin kymmenessä minuutissa hieman vaporetto-linjasta riippuen.
Sen verran sitäkin tullut jo nähtyä, ettei ihan joka päivä ollut polttavaa tarvetta käydä.

Aika hyvä hybridipaikka rantaloman ja kaupunkiloman välistä.

Kuuma oli, ruoka maistui jne...
Giulia 2.0, MiTo QV (+barchetta); Ex: 156 SW Super, GTV TB, 159 SW 3.2

Avatar
Auristo
Viestit: 390
Liittynyt: 23 Syys 2006, 11:27
Car(s): Maserati 4200gt
Fiat 500 1.4 Sport ja 1.3jtdm
Peugeot 407 Coupe V6 2.7 Diesel
ex. Giulietta 1.4 ma Speciale
ex.166 V6 -04
ex. 156 V6 -01
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Auristo »

Reissu Italiaan on tehty ongelmitta, Alfalla oli kiva päästellä Saksan motareita ja Alppien vuoristoteitä :P
Kuvassa ajotietokoneen kooste matkasta...

Joitakin reissukuvia löytyy tuolta:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 4f95bb5005

Voin jossain vaiheessa kirjoitella lisää ja lisätä kuvia mutta nytten on vuorossa pyykinpesua ja reissusta palautumista...
Liitteet
luulokone.jpg
luulokone.jpg (171.18 KiB) Katsottu 11822 kertaa
ex:BMW 1502, 318iS|Saab 99 Turbo, 900Turbo, 9000Turbo|Lancia Thema ieTurbo|Peugeot 405 T16, 306Hdi

Avatar
Hämis
Viestit: 442
Liittynyt: 05 Elo 2003, 17:20
Car(s): MB GLE 500e
- MB GLC 220d,
- BMW 328i (F30),
- Chrysler Voyager Signature Edition,
- 159 Q4 JTDm,
- 156 TS Selespeed SW
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Hämis »

Auristo kirjoitti:^Reissu ei ole vielä edes alkanut ja muutoksia jo tehty. Ruotsinlaivat ovat aika ruuhkaisia ja hinnat nousee, ei voitu varata tarpeeksi ajoissa kun lasten passeja odotellaan (ruuhkaa siinäkin). Eli laivalla suoraan saksaan ja sieltä suunnitelma ennallaan. Hotelli loman alkuun varattu http://residencecampi.com/en/.
Aivan hotellin vierestä löytyy näinkin nätti tienpätkä:
https://youtu.be/303Qr80Wru4

Tuskin maltan odottaa että pääsee tuonne omalla autolla päästeleen... 8)

Ja Aresen museo on taas auki :)
http://alfaromeomuseums.com/museo-stori ... meo-arese/
Toissa kesänä tuli päästeltyä samoilla teillä kun koluttiin noita seutuja. Välillä meinasi olla ahdasta kun Fritz posotteli mutkan takaa vastaan jollain hyökkäysvaunulla.

peksu
Viestit: 618
Liittynyt: 08 Helmi 2011, 11:55
Car(s): Alfa Romeo 75 2.0 -87
ex. Alfa Romeo Giulia Super 1600 -69
ex. Giulietta MA -11
ex. 147 1,6 -02
MB C 180 -16
Paikkakunta: Helsinki

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja peksu »

Terveisiä Italiasta!
Olemme nyt Robbiatessa luxusluokan B&B:ssä. Onneksi täällä on ilmastointi, päivän max. lämpötila oli 39 astetta...
Alfa toiminut moitteitta, kulutus 5,0 - 6,2 l/100 km :mrgreen: . Tallinnan jälkeen seuraava tankkaus tehtiin Varsovassa, 990 km/50,4 litraa.
Passo Pordoin kautta Lienzistä tänne Milanon lähelle, oli mutkaa ja mäkeä... Kaikki italialaiset taisi olla matkalla Itävaltaan vilvoittelemaan, koska kapealla vuoristotiellä oli kilometrien mittainen seisova jono autoja. Onneksi mentiin toiseen suuntaan...
Huomenna Areseen tsekkaamaan museo.

sataviisviis
Viestit: 2039
Liittynyt: 06 Loka 2003, 01:57
Car(s): 159Tbi 1750 Ti sw, 156V6sw, 155Q4 +perheessä GT, 156 CrosswagonQ4, Giulia
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja sataviisviis »

Ja sitten suunnaksi Milano, formulat on parasta paikanpäällä. Maanantaina kisojen jälkeen vielä Lago di Maggiorelle rentoutumaan. 8)

Paikalla
Avatar
jeQQ
Viestit: 4330
Liittynyt: 22 Kesä 2006, 18:01
Car(s): Z1100, 147GTA, 33 Giardinetta 4x4, Kona
Paikkakunta: Vihti

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja jeQQ »

sataviisviis kirjoitti:Ja sitten suunnaksi Milano, formulat on parasta paikanpäällä. Maanantaina kisojen jälkeen vielä Lago di Maggiorelle rentoutumaan. 8)
Sama homma, mutta maanantaina jo kotisuomeen. ;) E: Ja perjantaina vasta mennään. :)

sataviisviis
Viestit: 2039
Liittynyt: 06 Loka 2003, 01:57
Car(s): 159Tbi 1750 Ti sw, 156V6sw, 155Q4 +perheessä GT, 156 CrosswagonQ4, Giulia
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja sataviisviis »

^Missä katsomossa olette?

Desmoquattromaschio
Viestit: 568
Liittynyt: 11 Kesä 2015, 13:38

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Desmoquattromaschio »

Ens kuussa pitäs lentää Portugaliin, Portoon. Oisko kellään hyvii vinkkejä missä käydä, syödä ja juoda?

Paikalla
Avatar
jeQQ
Viestit: 4330
Liittynyt: 22 Kesä 2006, 18:01
Car(s): Z1100, 147GTA, 33 Giardinetta 4x4, Kona
Paikkakunta: Vihti

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja jeQQ »

sataviisviis kirjoitti:^Missä katsomossa olette?
21C ollaan duuniporukalla, 12 hengen poppoo! :)

sataviisviis
Viestit: 2039
Liittynyt: 06 Loka 2003, 01:57
Car(s): 159Tbi 1750 Ti sw, 156V6sw, 155Q4 +perheessä GT, 156 CrosswagonQ4, Giulia
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja sataviisviis »

Me ollaan Prima variante 8A. 3 hengen porukalla :-D

Paikalla
Avatar
jeQQ
Viestit: 4330
Liittynyt: 22 Kesä 2006, 18:01
Car(s): Z1100, 147GTA, 33 Giardinetta 4x4, Kona
Paikkakunta: Vihti

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja jeQQ »

Kohtalaisen makeeta oli. 8) Ja ehkä pikkasen kosteahko reissu noin juomapuolelta katsottuna... :lol:

sataviisviis
Viestit: 2039
Liittynyt: 06 Loka 2003, 01:57
Car(s): 159Tbi 1750 Ti sw, 156V6sw, 155Q4 +perheessä GT, 156 CrosswagonQ4, Giulia
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja sataviisviis »

^Juuri tulin iltalennolta kotiin, vieressä istui äijä porukka jolla kostea kisamatka jatkui edelleen :wink: Iltaisin tunnisti jo kaukaa missä Milanon terasseilla istui suomiporukoita, meno oli kuin tallinnassa -90luvulla :crazyeyes: No kukin tyylillään.

Me käytiin eilen vielä Aresessa Alfa museossa, josta ajettiin illaksi Stresaan järven rannalle yöksi. Ennenkin olen käynyt ja kiva paikka edelleenkin varsinkin jos eläkelläinen 8) . Alkoi jo sesonki olemaan ohi ja aika rauhallinen meno, vuorelle ei päästy kun kondolihissi oli huollossa. Kävimme sitten veneilemässä Isola bella ja Pescatori saarella, kivoja turisti rysiä.
Autona oli Fiat 500L, hyvin mahtui neljä henkeä ja 4 laukkua, ihan ok vaunu oli ajella hiljalleen.

ristojärvelä
Viestit: 556
Liittynyt: 14 Loka 2011, 18:44
Car(s): Alfa Romeo GTV6

Tuli tehtyä automatka Italiaan...

Viesti Kirjoittaja ristojärvelä »

Tässä pari kuvaa
Lähdössä...
Lähdössä...
lähdössä.jpg (248.27 KiB) Katsottu 14118 kertaa
Paluu...
Paluu...
palatessa.jpg (268.41 KiB) Katsottu 14118 kertaa

krummeh
Viestit: 75
Liittynyt: 16 Syys 2015, 09:12
Car(s): BMW R1200R, 156 SW 2.0, Peugeot 107 // ex 156 2.5 V6 STW, BMW R1100RS
Paikkakunta: P-Savo

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja krummeh »

Matkailua sivuaa niin ajattelin koittaa onneani: Löytyykö foorumilta seikkailijamatkailijoita tai onko foorumilaisten lähipiirissä heitä?

Jos on niin allekirjoittanut tekee toiseen tutkintoonsa liittyen opinnäytetyötä seikkailumatkailijoiden motivaatiotekijöistä ja siihen haen haastateltavia (miksi tekee seikkailureissuja, mitä kokee seikkailuksi jne.). Haastattelut ei ole mitään maratooneja vaan suht lyhyitä (eri juttu tietenkin jos haastateltava on kunnon tarinaseppo). Mieluiten kasvotusten (onnistuu pääkaupunkiseudulla ja Pohojanmaalla) mutta puhelin ja Skype toimii myös.

Yhteyttä voi ottaa täällä privaviestillä tai spostiin: Mika_VAMK@yahoo.com

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 11183
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): MINIMii V6
Paikkakunta: 13100

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Jahas, olisi taas työkeikka Roomaan ensi ma-pe. Ei harmita.
"No kid ever grew up with a picture of a Passat on his bedroom wall."

heme
Viestit: 541
Liittynyt: 27 Marras 2006, 08:02
Car(s): 147 GTA -03, 156 2.5 V6 SW -03, Maserati Quattroporte -06, DS7 Hybrid -20
Paikkakunta: Jämsä

Re: Matkailu avartaa, varsinkin Italianmatkailu...

Viesti Kirjoittaja heme »

Ensi lauantaista torstaihin lomalle Roomaan. Eipä ole siellä ennen tullut oltuakaan. Sen verran on tuossa aikaa, että voisi käydä junalla piipahtamassa Pompeijia ihmettelemässä.

Vastaa Viestiin