Alfabbs.fi
http://www.alfabbs.fi/

Whatsup -ryhmä tämän alueen akuuttiasioille?
http://www.alfabbs.fi/viewtopic.php?f=10&t=34480
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Brahe [ 23 Syys 2017, 16:20 ]
Viestin otsikko:  Whatsup -ryhmä tämän alueen akuuttiasioille?

Hei!

Perustettiin täällä pidetyn äänestyksen perusteella alfa/auto -aiheinen whatsup -ryhmä, missä ei nyt alkuun olla rajattu erityisemmin keskustelua. Ajatuksena oli että ryhmän kautta voisi reaaliaikaisemmin mm. muistutella kokoontumisista, tapahtumisista tai vaikka pistää ekstempore miittiä pystyyn yms. Nyt jo on käynyt ilmi, että ryhmässä käytävä kevyempi alfa/auto -jutustelu haudannee kokoontumisasiat sekaansa, ja toisaalta että siellä käydään sellaista arkisempaa mukavaa (ei foorumille muutenkaan posteina päätyvää) jutustelua että kyseiselle ryhmälle näyttäisi olevan oikeutuksensa ihan tuollaisenaan myös.

Ajatus olisi pistää pystyyn rinnalle puhtaasti tapahtumiin ja kokoontumisiin keskittyvä ryhmä. Ryhmän keskustelu olisi rajattu vain keskusteluihin/ilmoituksiin, mitkä koskevat juuri alkavia (maks. päivän parin jänteellä) tapahtumia ja parhaillaan meneillään olevia tapahtumia, ja siitä kulmasta, että asiat, millä ei tapahtuman aikana ole merkitystä, kuuluvat foorumille eikä kyseiseen chattiin.

Äänestelkää, kiitos!

T:Henkka

PS. mainittuun vapaamuotoisempaan alfachattiin voi liittyä tästä linkistä https://chat.whatsapp.com/EAHOh92s6EbF33hqRPvzgS

Kirjoittaja:  Brahe [ 07 Heinä 2018, 17:03 ]
Viestin otsikko:  Re: Whatsup -ryhmä tämän alueen akuuttiasioille?

Ratapäivä Alastarolla huomenna, sen merkeissä pikku nosto tälle aiheelle. Olemassa oleva AlfaChattimme ”palvelee” myös näissä aiheissa, chatin kuvaus: ”Alfa Romeoon (ja vähän muihinkin autoihin) liittyville keskusteluille tarkoitettu chat. Italia -aiheet ja muutoin samanhenkisten ihmisten jutustelu sopii myös. Alfa Romeo -kerhoihin liittyvien tapahtumien aikaan toivottavaa hieman rauhoittaa keskustelua keskittyen tapahtumiin liittyviin asioihin. Urheilutapahtumista yms. saa tässä chatissa keskustella livenä, joten tallenteilta katsojat huomioikoon ”spoilereiden” mahdollisuuden...”.

Meitä on vajaat kolmisen kymmentä nykyisellään ryhmässä, ja keskustelu on ollut tämän reilun puolivuotisen olemassa olonsa ajan mukavasti sellaista reaaliaikaisempaa arjessa olevaa jutustelua, ja sitä myöden ei ole tuntunut menevän mitenkään tämän foorumin funktion kanssa päällekäin. Tervetuloa siis mukaan jos sellainen kiinnostaa:

https://chat.whatsapp.com/EAHOh92s6EbF33hqRPvzgS

T:Henkka

Kirjoittaja:  jnyalfa [ 28 Joulu 2018, 18:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Whatsup -ryhmä tämän alueen akuuttiasioille?

onks vielä toiminnassa kun ei linkki toimi ?

Kirjoittaja:  jnyalfa [ 28 Joulu 2018, 18:31 ]
Viestin otsikko:  Re: Whatsup -ryhmä tämän alueen akuuttiasioille?

toimishan se sori :)

Kirjoittaja:  JaRoDD [ 28 Joulu 2018, 21:23 ]
Viestin otsikko:  Re: Whatsup -ryhmä tämän alueen akuuttiasioille?

Tapahtumiin keskittyvää ryhmää ei vielä ole..?

Tuo chätti hautaa kaiken alleen, parhaimmillaan useampi sata uutta viestiä kun sen avaa :mrgreen:

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/